Graphic Design

Een greep uit de recente grafische ontwerpen die ik in opdracht maakte. Het gaat dan met name om logo-designs, huisstijlen, flyers en affiches.

Expositie design

In 2015 werkte ik als vrijwilliger mee aan het Photo Festival Leiden. Hier was ik verantwoordelijk voor de inzending naar fotofestival PhotoVille in New York. Op dit fotofestival in Brooklyn worden in tientallen zeecontainers mini-exposities gecreëerd met werk van fotografen van over de hele wereld. Met de organisatie van het Photo Festival Leiden bedachten we een systeem van lange doeken die ik de container werden opgehangen. Aan mij de taak om op deze doeken een uitgebalanceerde compositie te maken van het werk van de deelnemende fotografen, inclusief namen, titels en bijschriften.

Grafisch ontwerp doeken voor expositie in zeecontainer PhotoVille New York

Resultaat na opbouw door vrijwilligers op fotofestival PhotoVille New York